Contact
Adres Praktijk: Schakel 47, 1231SV Loosdrecht of Eerste Hulp bij Huiswerk: Nieuw Loosdrechtsedijk 63, 1231KT Loosdrecht
Telefoon 06 - 44 922 622
Email info@kidzsupport.nl
Website www.kidzsupport.nl
KvK nummer 32126739
Werken bij Kidz Support Wegens uitbreiding van ons team zoeken wij: MET SPOED:

Ben jij enthousiast en gemotiveerd? Beleef jij net als wij veel plezier aan het lesgeven en begeleiden? Heb jij enige kennis van de doorgaande lijn in het onderwijs? Durf jij onderwijs op een andere manier te geven? Beschik jij over een flinke portie humor?

Werken bij Kidz Support is meestal één-op-één, of bij huiswerkbegeleiding in kleine groepjes, vaak intensief maar altijd leuk, met tastbare resultaten. Wij werken voor blije kinderen, tevreden ouders en contente scholen!

Naast ervaring in het onderwijs en/of de begeleiding van kinderen, verwachten we dat je met de juiste instelling en verantwoordelijkheidsgevoel 'jouw' kind of kinderen terzijde staat. Voor de continuïteit vinden wij het belangrijk dat zowel de kinderen als ons team een heel schooljaar op je kunnen rekenen.

Kidz Support bestaat uit een enthousiast, divers samengesteld team: wij helpen je met goede lesmaterialen, een duidelijke planning en persoonlijke begeleiding. Daarnaast hebben we elke maand een intervisie-avond met elkaar.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een mail, aangevuld met jouw CV naar info@kidzsupport.nl.