Over Kidz Support

Wie of wat is Kidz Support? Kidz Support bestaat uit een gevarieerd samengesteld team van specialisten die uw kind vooruit kunnen helpen in het basis- en voorgezet onderwijs. Kidz Support is opgezet in 2007 door Wimmy Hoogland, oorspronkelijk afkomstig uit het basisonderwijs (32 jaar ervaring voor alle groepen) met bovendien ruime ervaring in remedial teaching, interne begeleiding , coaching en onderwijsmanagement.

Wat alle teamleden verbindt is hun persoonlijke én professionele interesse voor leer- en gedragsproblematiek. Door middel van opleidingen, trainingen en verschillende cursussen op het gebied van leer- en gedragsproblemen bij kinderen houden wij onze kennis up to date. Onze belangrijkste drijfveer is om iets te doen voor al die kinderen, die moeite hebben om mee te komen binnen het regulier basisonderwijs.

Nu is geen kind hetzelfde. Ook kinderen met leer- en gedragsproblemen niet. Met Kidz Support kunnen wij die deskundige, individuele begeleiding bieden die uw kind nodig heeft. De levendigheid waarmee dit gebeurt, zal uw kind zeker aanspreken.

Afbeelding waarop het team van Kidzsupport zittend op een bank staat afgebeeld.
Voor wie is Kidz Support Merkt u dat uw kind: Maakt u zich als ouder zorgen over:

Kidz Support is er voor elk kind van 4 t/m 18 jaar, zorgt ervoor dat uw kind weer meer plezier in leren krijgt en groeit in zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. Wij bieden op maat gemaakte begeleiding en ondersteuning op het gebied van:

Onze leerlingen komen van de volgende scholen bekijk de hele lijst